- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 30
- STOB recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cottage 20% průměr | 360 |
Knäckebrot průměr | 66 |
Créatif Duo Bonduelle zeleninová směs sterilovaná | 265 |
Vejce celé (syrové) | 150 |
Gorgonzola 48% | 20 |
Madeland light 30% | 30 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, petrželka
Energetická hodnota celkem: 4582 kJ
Bílkoviny (g): 89,
Tuky (g): 45,
Sacharidy (g): 77,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 382 kJ
Bílkoviny (g): 7.4, Tuky (g): 3.8, Sacharidy (g): 6.4, SAFA (g): 2.1, Cukry (g): 2.4, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Dno pekáčku poklademe knäckebroty. Náplň si připravíme z cottage, vajec, přidáme zeleninovou směs, dle potřeby dochutíme solí a pepřem. Ingredience na náplň promícháme a vlijeme na připravený podklad z knäckebrotů. Dáme péct do trouby na 180 °C. Pečeme cca 20 minut, poté přidáme strouhaný sýr, skvěle se hodí například gorgonzola, a dopékáme dalších cca 20 minut, dokud není náplň ztuhlá. Nakrájíme na jednohubky a dle chuti dozdobíme petrželkou nebo jinou bylinkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.